Tips for kjøp og bruk av engangsmatbokser i plast

1. Kvalitet og sikkerhet er svært viktig, og forfalskninger er ikke akseptable.Jo nærmere teksturen er porselenet, jo bedre.Overflaten er like glatt og reflekterende som keramikk, og håndfølelsen er for tung;Jo nærmere teksturen er plast, jo dårligere er den.Overflaten er åpenbart ikke så glatt som keramikk, og følelsen er også lett.Dårlige melamin serviseprodukter har en liten mengde små bobler, bleking, grunne sprekker, tydelige stengler, bulebunner og krusninger, og tydelige flekkete flekker, mens høykvalitets ikke gjør det.

2. Kjøpet avhenger av kanalen, og kun kvalifiserte produkter kan kjøpes.Du bør gå til de vanlige kjøpesentrene og supermarkedene for å kjøpe.Det anbefales å prioritere melaminprodukter fra kjente merker, og unngå å kjøpe tre ingen produkter.

3. Ikke betal for "utseendet".Det er pålitelig å være den samme innvendig og utvendig.Prøv å velge servise med glatt overflate, hvit eller lys farge og uten mønster inni, spesielt servise for spedbarn og barn.Ikke velg produkter med lyse fargemønstre inne i servise.

4. Etiketten og identifikasjonen skal være tydelig, og nøye inspeksjon skal ikke være uforsiktig.Melamin serviseprodukter eller etiketter skal være iøynefallende merket med: produktnavn, varemerke, ledende standardnummer, produksjonsdato og holdbarhet eller produksjonsbatchnummer og begrenset bruksdato, produktspesifikasjon, modell, kvalitet og mengde, produktkvalifikasjonsidentifikasjon, brukstemperatur, navn, adresse og kontaktinformasjon til produsenten, produksjonslisensnummer osv. Unngå å kjøpe produkter uten etiketter.

5. Ikke skrubb melaminservise med ståltrådkuler under rengjøring.Det er et lag av melamin pulver lys film på overflaten, som kan beskytte servise.Det er bedre å skrubbe servise med serviserens og myk gasbind for å unngå riper på produktoverflaten.


Innleggstid: 11-november 2022

Inuiry

Følg oss

  • sns01
  • Twitter
  • linket
  • youtube